Sajtó Metabo Magyarország

Sajtó-oldalainkon a vállalattal és a Metabo márkával kapcsolatos aktuális információk mellett a közlemények képi és írásos adatai is szabadon rendelkezésre állnak.

zum Seitenanfang

RSS-Service


Amennyiben Ön rendelkezik RSS-Feed-Readerrel, úgy aktuális híreinket itt RSS-Feedként is megtalálja.

Az RSS a "Really Simple Syndication" rövidítése, ami magyarul nagyjából "igen egyszerű információ-megosztást" jelent. Az RSS egy olyan technológia, amely lehetővé teszi, hogy Ön előfizessen egy adott weboldal bizonyos tartalmaira. A Metabo ehhez összeállítja az Ön számára az új sajtóinformációk címsorait és bevezető szövegeit a megfelelő linkekkel együtt - így Ön mindig tökéletesen tájékozott lehet.
RSS-Feedjeinket számos aktuális böngészőprogrammal elolvashatja, ehhez csak az ezen az oldalon, vagy jobbra, a menüsoron található RSS-szimbólumra kell kattintania. Néhány böngészőprogram, amely támogatja az RSS-ek használatát:

    * Firefox - Windows, Mac OS, Linux
    * Microsoft Internet Explorer 7-es verziótól - Windows
    * Opera 9-es verziótól - Windows, Mac OS, Linux


Keresés

A Metabo egy márka a professzionális felhasználók számára. Az elektromos szerszámainkat Önnel közösen fejlesztjük, az ügyfeleinkkel az ipar területéről, és a gyakorlatban teszteljük azokat. A piac változásait folyamatosan figyelemmel kísérjük és így gyorsan tudunk reagálni az Ön igényeire. Mi arra koncentrálunk, ami az Ön mindennapi nehéz munkáját az építkezéseken, a műhelyekben és a gyártócsarnokokban tényleg meg is könnyíti.

Aktuális Metabo-hírek

Aktuális információk a vállalatról és a Metabo-márkáról sajtórészlegünkben találhatóak ...tovább