Építőipar
LiHD-technológia

LiHD. A FORRADALMI AKKU-TECHNOLÓGIA AZ ÚJ MAGASABB TELJESÍTMÉNYEK ÉRDEKÉBEN.

LiHD – FORRADALMI AKKU-TECHNOLÓGIA, AMELY EGY ÚJ VILÁGOT NYIT MEG.

1985-től máig:
Az akku működési idejének optimalizálása (hosszabb működési idő = nagyobb Ah)

Amely a 80-as években a nikkel-kadmium akkuegységekkel elkezdődött, azt alig 20 év elteltével az innovatív lítium-ionos technológia bevezetésével forradalmasítottak. A továbbiakban ezt a technológiát mind tovább tökéletesítettük a működési időt tekintve, hogy a felhasználók a helyszínen még tovább tudjanak fúrni, csavarozni, csiszolni és darabolni. És már egy évvel a 4,0 Ah- akkuegység világpremierje után sikerült a Metabo-nak az 5,2 Ah- generációval új mércét felállítani a kitartás tekintetében.

2015 májusától új:

LiHD – teljesítményre vonatkozó kvantumugrás a teljesen új alkalmazások területén

Az innovatív Metabo LiHD akkuegységekkel most egy technológiai forradalmat indítunk: nem csupán az élettartamot sikerült mintegy 87%-kal növelni. A 67%-kal nagyobb teljesítménnyel először nekünk sikerül olyan új dimenziókba lépnünk, amelyek eddig az akkuegységek számára elképzelhetetlennek tűntek. Így most olyan alkalmazásokra is lehetőség nyílik, amelyeket eddig kizárólag a hálózati üzemeltetésű gépekkel lehetett elérni.

30 év Metabo akku kompetencia

Keresés

A Metabo egy márka a professzionális felhasználók számára. Az elektromos szerszámainkat Önnel közösen fejlesztjük, az ügyfeleinkkel az ipar területéről, és a gyakorlatban teszteljük azokat. A piac változásait folyamatosan figyelemmel kísérjük és így gyorsan tudunk reagálni az Ön igényeire. Mi arra koncentrálunk, ami az Ön mindennapi nehéz munkáját az építkezéseken, a műhelyekben és a gyártócsarnokokban tényleg meg is könnyíti.