Építőipar
Fúrókalapács

A 2 KG-OS OSZTÁLYBA TARTOZÓ ÚJ FÚRÓKALAPÁCSOK: RENDKÍVÜL ROBUSZTUS A KEMÉNY TARTÓS ALKALMAZÁSOKHOZ.

RENDKÍVÜL MAGAS TELJESÍTMÉNYŰ, RENDKÍVÜL ROBUSZTUS, RENDKÍVÜL KÉZHEZÁLLÓ.

Rendkívül nagy teljesítményű
Az új generáció a nagy teljesítményű ütőművével új teljesítménymércét állít fel a fúrássebesség területén és az akár 3,4 Joule ütőenergiájával az osztályában a legerősebbek közé tartozik.

Rendkívül robusztus

A Metabo kínálja az egyetlen profi fúrókalapácsot alumínium présöntvény hajtóműházzal. Ezeket Nürtingenben fejlesztik és gyártják, tehát megfelelnek a »Made in Germany« minőségnek és ezzel egyidőben a hosszú élettartamot szimbolizálják.

Rendkívül kézhezálló
Az elődeihez képest az új generáció nem csak jelentősen könnyebb és rövidebb, hanem ergonomikusan is széleskörűen optimalizálták.

Sokoldalúan felhasználható
Akár kalapácsfúrás, akár vésés vagy fúrókoronás munkavégzés - az új fúrókalapácsgenerációt konzekvensen a profik követelményeihez igazították.

A legjobb, ha erről saját maga győződik meg – a mindennapos kemény használatban az építkezéseken.
Keresés

A Metabo egy márka a professzionális felhasználók számára. Az elektromos szerszámainkat Önnel közösen fejlesztjük, az ügyfeleinkkel az ipar területéről, és a gyakorlatban teszteljük azokat. A piac változásait folyamatosan figyelemmel kísérjük és így gyorsan tudunk reagálni az Ön igényeire. Mi arra koncentrálunk, ami az Ön mindennapi nehéz munkáját az építkezéseken, a műhelyekben és a gyártócsarnokokban tényleg meg is könnyíti.