Adatvédelem

A Metabowerke GmbH adatvédelmi alapelvei

A Metabo (ill. a Metabowerke GmbH) szívélyesen köszönti Önt a Metabo-weblapon és örvend az Ön érdeklődésének a vállalat és termékei iránt.

Az adatvédelem és az információ biztonsága vállalati filozófiánk szerves része. A Metabo az adatvédelmi kötelezettséget nagyon komolyan veszi. Internetes ajánlatunk kialakítása során nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy csak annyi személyes adatot gyűjtsünk, dolgozzunk fel és használjunk fel, amennyi szükséges.

Figyelmébe ajánljuk, hogy ezen adatvédelmi alapelveket a böngészője nyomtatási funkciója segítségével későbbi tanulmányozás vagy dokumentáció céljából kinyomtathatja. Továbbá fennáll a lehetőség, hogy az adatvédelmi alapelveket letöltse, elmentse, vagy egy későbbi alkalommal a http://www.metabo.hu/Adatv_delem.5573.0.html URL-en lehívja.

Személyre vonatkozó adatok gyűjtése, feldolgozása és felhasználása

A Metabo személyes adatokat csak olyan mértékben gyűjt, dolgoz fel és használ fel, amelyet a vonatkozó adatvédelem-jogi szabályozások kifejezetten engedélyeznek és ezentúl az érintett érvényes beleegyezése rendelkezésre áll. A weblapjaink látogatása során kizárólag műszaki okokból kifolyólag tároljuk az Ön internet szolgáltatójának nevét, az oldalt, ahonnan hozzánk jutott, az Ön által megtekintett Metabo-oldalakat, valamint a látogatás keltét és időtartamát. Ezeket a személyes adatokat legkésőbb az adott használat befejezése után töröljük.

További személyes adatokat csak akkor gyűjtünk, dolgozunk fel és használunk fel, ha Ön ezt nekünk például regisztráció, kérdőív keretében vagy egy szerződés megvalósítása céljából magától és kifejezett beleegyezésével szolgáltatja.

Egy adott szerződési viszony befejeződése után az Ön személyes adatai törlésre kerülnek. Kivételt képeznek azok a személyes adatok, amelyekre törvényes megőrzési határidők tartandók be. Ezek a személyes adatok általunk zárolásra kerülnek.

Személyes adatok feldolgozása (elsősorban továbbadása) és felhasználása (meghatározott felhasználási cél)

A Metabo csak az adott esetben szükséges mértékben használja fel az Ön személyes adatait, mindegy, hogy ez a weboldal műszaki adminisztrációja esetében történik, vagy Ön egy egyedi kérdéssel fordul hozzánk.

Az Ön kifejezett beleegyezése nélkül személyes adatait nem továbbítjuk harmadik félnek.

Biztonság

A Metabo megteszi a szükséges műszaki és szervezeti intézkedéseket, hogy az Ön általunk tárolt és felhasznált személyes adatait pl. jogtalan személy hozzáférésével, manipulációval, megsemmisüléssel, megrongálódással vagy jogtalan nyilvánosságrahozatallal szemben megvédjük.

Ezek a biztonsági intézkedések a technológiai fejlődésnek megfelelően folyamatos fejlesztés alatt állnak.

Választási lehetőség

Személyes adatait hírlevél-megrendelések, nyereményjátékok vagy termék-kérdőívek keretében is gyűjtjük, feldolgozzuk és felhasználjuk, amennyiben ezek az adatok az adott akció elvégzéséhez szükségesek. Ezeken az akciókon való részvétel természetesen mindig önkéntes. Hírlevél-megrendelés keretében a Metabo csak a hírlevél elküldéséhez feltétlenül szükséges e-mail címet veszi fel, tárolja és használja. Amennyiben hírlevél-megrendelését vissza szeretné vonni, ezt bármikor megteheti. Az e-mail címe ilyenkor azonnal törlésre kerül. Ezentúl a megrendelés visszavonásának lehetőségére a hírlevél minden kiadásában felhívjuk a figyelmét. A nyereményjátékok keretében személyes adatai közül azokat gyűjtjük, dolgozzuk fel és használjuk, amelyek a nyereményjátékok megvalósításához feltétlenül szükségesek.

Ezek az Ön neve, címe, telefonszáma és e-mail címe, ami szükséges, hogy Önt értesíteni tudjuk nyeremény esetén, ill. hogy nyereményét el tudjuk küldeni Önnek. A nyeremények elküldése érdekében továbbítjuk a kézbesítéshez szükséges adatokat egy a nyeremények postázásáról gondoskodó vállalatnak. A nyereményjáték ill. a nyeremények elküldésének befejeződése után adatait töröljük. Termék-kérdőívek keretében alább nevezett személyes adatait gyűjtjük, dolgozzuk fel, és használjuk.

Amennyiben személyes adatai feldolgozásával és használatával e keretben nem ért egyet, ezt bármikor közölheti velünk. Az érintett adatokat azonnal törölni fogjuk.

Beleegyezésének visszavonását e-mailben a info@metabo.de címre küldje, telefonon a +49(0)7022/72-0számon teheti meg, vagy írásban címünkre ill. a +49(0)7022/722595 fax-számra juttassa el.

További információkat azokon az oldalakon talál, ahol az adatok felvételre kerülnek.

Tájékoztatáshoz való jog

Önnek jogában áll a nálunk az Ön személyéhez tárolt személyes adatokról bármikor térítésmentesen tájékoztatást kérni. Megfelelő tájékoztatási kérelmet a info@metabo.de e-mail címre küldhet, vagy faxon a +49(0)7022/722595 számra, ezt e-mailben vagy faxon mihamarabb megválaszoljuk.

Kapcsolat

Személyes adatainak gyűjtésére, feldolgozására és használatára vonatkozó panasszal és megjegyzéssel adatvédelmi megbízottunkhoz fordulhat. Szívesen fogadjuk javaslatait is.

Ha az adathelyesség érdekében megtett minden erőfeszítésünk ellenére téves információkat találna, felszólítására ezeket helyesbíteni fogjuk.

A Metabowerke GmbH adatvédelmi megbízottja

Metabowerke GmbH
Postfach 1229
D-72602 Nürtingen

Külső hivatkozások

A Metabo honlapok tartalmazhatnak linkeket más szolgáltató weblapjaihoz, amelyekre ezen adatvédelmi nyilatkozat nem terjed ki.


Keresés

A Metabo-ról

Nyerjen bepillantást és ismerkedjen meg a vállalatcsoporttal és a Metabo-márkával ...tovább